Full Credits

Stats & Data

1Funny
0Die
19
Views
January 13, 2013
Published
Description

Rijbewijzen Als u een EU foto rijden hebben rijden licentie of een document dat is afgegeven vanaf 1990 u kunt juridisch in Spanje.

 

Rijden in Barcelona

 

Rijbewijzen

Als u een EU foto rijden hebben rijden licentie of een document dat is afgegeven vanaf 1990 u kunt juridisch in Spanje.

Als uw licentie is verleend vóór 1990 moet u een officiële Spaanse vertaling van de licentiehouder, die je krijgen kunt van de Spaanse ambassade in Londen of van de echte Automobile Club de España als je al in Spanje.

Om eerlijk te zijn, als uw licentie is verleend vóór 1990, is het waarschijnlijk gemakkelijker toe te passen voor een nieuwe EU-licentie via de DVLA. Het deel plastic foto kan worden gebruikt als een identiteitskaart in Spanje. Door de wet u moeten altijd foto ID in Spanje, dus het is zeer nuttig om te hebben omdat het bespaart u hoeft te uw paspoort altijd, suggereren de Tyler groep Barcelona.

Als u woonachtig bent permanent in Spanje het Verenigd Koninkrijk, adviseert de Tyler groep Barcelona u om toe te passen voor een Spaanse rijbewijs. Dit is omdat zij niet een UK licentie met een overzeese adres op het uitgeven zal, noch ze een UK licentie verlenging of toepassing overzee post zal. (Spaanse rijbewijzen zijn geldig bij het rijden in het Verenigd Koninkrijk.)

 

Dit betekent, tenzij u hebt een adres in het Verenigd Koninkrijk, en als je verliest uw UK rijbewijs die u zal niet zitten kundig voor een vervanging in het Verenigd Koninkrijk van toepassing. Ook, als u incur a drijvende penalty in Spanje, zal u worden gedwongen toe te passen voor een Spaanse rijbewijs om punten afgetrokken van uw licentie. (In Spanje punten worden afgetrokken dan voor duiken strafbare feiten toegevoegd.)

Hoe toe te passen voor een Spaanse rijbewijs?

Voor het aanvragen van een Spaanse rijbewijs contact op met de Jefatura provinciale-de Trafico in uw omgeving. Dit is in Barcelona bij:

Gran Vía de les Corts Catalanes 184, Barcelona 08071
Tel: 932 986 539 / 932 986 548 / 932 986 567 / algemene info: 060
Fax: 934 228 843

Voor andere regio’s bezoek deze website om te zoeken naar uw lokale kantoor:

www.dgt.esVoor vele geen EU ingezetenen het rijbewijs geldig voor de eerste zes maanden is van het leven in Spanje, na die moet u toepassen voor een Spaanse licentie.

 

http://barcelona.thetylergroup.org/2012/10/29/rijden-in-barcelona/

 

 

Advertisement